BUILDING CONCEPT EN OUTFORCE MEDIA VERDIEPEN SAMENWERKING

Buitenreclame, communicatie, doelgroepen prikkelen en interactie. Dit zijn slechts enkele overeenkomsten tussen OutForce Media en Building Concept. Een samenwerking tussen deze twee bedrijven lijkt dan ook heel logisch. En dat is het ook!

Met de komst van Guido Lambriks bij OutForce Media wordt de samenwerking tussen Building Concept en OutForce Media naar een hoger niveau getild. Zo kunnen we beiden onze klanten nog beter van dienst zijn.

Via OutForce Media kunnen wij u een aantal unieke reclamedragers aanbieden, waaronder de Exposurebox. De Exposurebox is een mobiele showroom op locatie en kan zeer goed ingezet worden als pop-up store, voor productintroducties of ter promotie van uw merk.

Naast het reeds bekende product Trotter, leveren wij nu ook Storytelling campagnes aan via OutForce Media. Door meerdere Trotters achter elkaar te plaatsen vormt zich een tentoonstelling of expositie waarin een verhaal verteld kan worden. Storytelling is een bewezen communicatiemiddel om de doelgroep bij uw bedrijf of merk te betrekken, te informeren en te raken.

Als uitbreiding op onze service winkelcentrumpromotie bieden we in samenwerking met OutForce Media de Special aan. De Showspace maakt slim gebruik van de ongebruikte etalages van leegstaande gebouwen op A-locaties. We kunnen onder andere een interactieve actie ontwikkelen voor de etalageruimte om zodoende een onderscheidende beleving te bewerkstelligen voor uw merk of product.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

ntk exposurebox