EGGERT IN PIXELS

De winter, het seizoen van de vele gezichten. Stormachtige dagen, sneeuwlandschappen en ijspret, maar ook nieuw leven van vroeg geboren lammetjes en de eerste krokussen die hun best doen om zich laten zien. Een uitstekend seizoen voor de fotografieliefhebber om erop uit te gaan om de mooiste beelden vast te leggen op de gevoelige plaat. Met dat idee zijn we aan de slag gegaan in Purmerend.

Samen met Wereldhave Nederland, de eigenaar van winkelcentrum Eggert, hebben we het idee gevat om dit winkelcentrum gedurende de wintermaanden in het teken te zetten van fotografie! ‘Eggert in Pixels’ werd het centrale thema hierin. We hebben iedere inwoner van Purmerend en omgeving uitgedaagd om de mooiste foto’s van de ‘winter in Purmerend’ in te zenden. Een groot succes! De fotowedstrijd was nog maar net gestart en de foto’s stroomden binnen. De toestroom van foto’s is natuurlijk nog groter geworden toen ons land wit kleurde door de vele sneeuw.

Midden in het winkelcentrum hebben we een ruimte ingericht waar alle nominaties te bewonderen zijn. De jury krijgt het nog zwaar, want Purmerend kent talent!

bestickering eggert in pixels