WINKELCENTRUM DE HOVEN IN BEWEGING

Winkelcentrum De Hoven in Delft is volop in ontwikkeling. Naast de renovatie en de uitbouw van het winkelcentrum is de eerste woontoren met 84 huurappartementen bewoond. En dat verliep zo soepel dat direct maar begonnen werd aan de bouw van de tweede.

Building Concept mocht, in samenspraak met de winkeliersvereniging en Van der Vorm Vastgoed, voor meer dynamiek zorgen. Leegstaande winkels werden voorzien van educatieve wanden. Een zandbak en een heuse openhaard werden geplaatst. Dit sfeertje sprak de bezoekers aan en tijdens de feestmaanden konden de gekochte cadeaus in het centrum gratis ingepakt worden in de inpakwinkel.

Er werden diverse acties uitgevoerd waarbij de winkeliers nauw werden betrokken. Zo kwam de Sint met zijn Pieten langs, konden kids een schoentje inkleuren en bij de open haard zetten en was er een pietendisco met meer dan 120 kinderen. Foto’s van de kids bij Sint op schoot konden via Facebook gedeeld worden.

Van de 1.200 volgers op Facebook gingen we in rappe schreden naar meer dan 2.200. Volgers die zich verbonden voelen met het centrum en daar trots op zijn!
Ook de winkeliers zien dat de vele activiteiten haar vruchten afwerpen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het werven van nieuwe huurders voor het winkelcentrum. Zo traden Charles Vogele, Suithome, Enjoy Falafel en Creative Lifestyle Pop-Up Store onlangs toe.

Kortom, er is volop actie in de Hoven. Met gezamenlijke inspanningen zullen we doorgaan om het centrum een plek te laten zijn waar men kan wonen, beleven, ontspannen en gevarieerd kan winkelen.