• gevelbord informatiecentrum
  In samenwerking met Zandbeek heeft Building Concept meegewerkt aan het informatiecentrum in Rosmalen. Building Concept was verantwoordelijk voor het complete 3D-ontwerp.
 • informatiecentrum plattegrond
  Het informatiecentrum is een initiatief van Rijkswaterstaat, de gemeente ’s-Hertogenbosch, de Provincie Noord-Brabant en de gemeente Sint-Michielsgestel. In het informatiecentrum krijgt de bezoeker actuele en achtergrondinformatie over verschillende projecten; de omlegging van de Zuid-Willemsvaart, het Kanaalpark en de verbreding van de N279.
 • informatiecentrum N279
  De beleving staat centraal in dit informatiecentrum. Het zit boordevol interactieve kijk-, doe- en luisteractiviteiten. Je kunt de dieren ontdekken en virtuele fietsroutes maken in de omvangrijke natuurlijke omgeving. Ook zijn de vernieuwde autoroutes vanuit cabines te ondergaan. Je kunt een kijkje nemen in de hut van één van de kapiteins van de schepen op de vaarroutes. Of je bekijkt en beluistert de werkplek van de persoon binnen RWS die verantwoordelijk is voor de uitvoering rondom de N279.
 • informatiecentrum elementen
  De uitvoering is een samenwerkingsverband met de Tentoonstellingsfabriek. Het centrum wordt nog regelmatig ge-update met de laatste vorderingen inzake de projecten van RWS rondom de N279.
 • call-to-action beursstand oranje